|
|
Lån  


 
Gode råd om tuning
Her er en række gode råd hvis du overvejer at få tunet din bil.

Få dokumentation
Få aldrig bilen tunet på et værksted, der ikke kan dokumentere, at tuningen har virket på din bil og at den er lovlig. Bla. må bilen ikke støje eller forurene mere.

Har du fået tunet bilen og er i tvivl, om bilen har de hestekræfter, som du er blevet lovet, kan du få bilen prøvet på et rullefelt.

Betydning for garantien
Du skal være opmærksom på at en tuning af din bil tit kan have betydning for garantien på din bil. Noget ud især skal være opmærksom på, hvis det er en ny bil.

God investering?
En anden ulempe er, at ikke kan regne med at få pengene du har betalt for tuning tilbage, hvis du vil sælge bilen. Dels vil køberne næppe betale for den øgede ydelse, og dels kan de have gået ud over bilens garanti.

Tjek forsikring
Hvis din bil bliver tunet, så kan det være nødvendig også at kigge på forsikring. Hos nogle selskaber har det måske ingen konsekvenser, hos andre kan der blive tale om at skulle betale en højere præmier for forsikringen. Den yderste konsekvens kan være, at forsikringsselskabet måske på grund af kombinationen af førerens alder og bilens hestekræfter afviser at forsikre bilen, så det er vigtigt lige at undersøge det.

Lovlig tuning
Sikre sig at tuningen er lovlig, ellers kan du både få problemer med din forsikring, hvis der sker en ulykke eller med politiet, hvis de stopper dig.

Kategorier på sider:

Tuning diverse Lovndring skal forhindre ulovlig tuning Fordele ved tuning Bil ting Hvad er chiptuning1111 Bilreservedele Bilportaler Autovrksted Er chiptuning lovligt1111 Hvorfor har bilfabrikkerne ikke optimeret1111 Gode rd om tuning Kampagnetilbud


 Du er her: Tuning - Netannoncer Tuning -